Mikä Mephisto?

Ainejärjestö

Mephisto on Jyväskylän yliopiston filosofian opiskelijoiden ainejärjestö. Mephisto on aktiivinen osa jäsentensä jokapäiväistä elämää; laitoskahvien, illanviettojen, Symposiumin ja monenmoisten muiden tapahtumien muodossa. Mephiston kokoukset ovat myöskin avoimia kaikille jäsenille, ja niissä on objektiivisesti vastaanottavainen tunnelma.

Ainejärjestömme toimii filosofian opiskelijoiden vertaistukena, ja luo yhteishenkeä sekä sosiaalisia mahdollisuuksia uusille ja vanhoille opiskelijoille. Bileissä jutellaan kaikesta Kantista politiikkaan ja metafysiikasta elokuviin.

Eloisa ainejärjestömme ottaa uudet opiskelijat osaksi yhteisöä, ja varmistaa ettei kukaan jää yksin. Kokeneemmilta opiskelijoilta voi kysellä apua ongelmiin ja käytännön asioiden hoitamisessa auttavat tutorit, Mephisto ainejärjestönä pitää yllä kontakteja laitoksen väen sekä ylioppilaskunnan toimijoiden kanssa.

Mephisto nimi

Ainejärjestömme nimi Mephisto tulee saksalaisen Faust-legendan paholaishahmolta. Faust on fiktiivinen kirjallisuushahmo, joka möi sielunsa paholaiselle, saadakseen vastineeksi rajattoman tiedon ja yliluonnollisia kykyjä.

Mephisto tai Mephistopheles nimellä tunnettu paholainen tekee Faustin kanssa sopimuksen tämän sielun myymisestä. Eräs tunnetuimmista Faust-tarinoista on Goethen runomuotoinen tragedia Faust.

OTA YHTEYTTÄ: mep.jyu@gmail.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s