Hae opiskelemaan filosofiaa yhteishaussa 15.3.-5.4. !

Jyväskylän yliopiston Humanistis-yhteiskuntatieteellisen tiedekunnan Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitoksella sinun ei tarvitse tyytyä pelkkään teoriaan, vaan saat myös laajat käytännön työkalut niin yhteiskunnan kuin ihmisen ymmärtämiseen ja tutkimiseen. Yhteiskuntatieteiden ja filosofian kandidaatti- ja maisteriohjelmien filosofian opintosuunnassa hankit itsellesi kattavan kuvan kaikista filosofian osa-alueista ja suuntauksista niin filosofian historian, metodien, tutkimuksen kuin käytännöllisen ja teoreettisen filosofian kentiltä. Perusopinnoissa annetaan oivaltavat perustiedot yhteiskuntatieteistä ja niiden mahdollisuuksista tutkia sekä muuttaa maailmaa.

Laitoksen opintosuunnitelma painottaa opiskelijan valinnanvapautta suunnitella ja koota opintonsa itse omien mielenkiinnon kohteidensa mukaan, ja antaa mahdollisuuden suorittaa useamman laitoksen opintosuunnan (sosiologia, valtio-oppi, yhteiskuntapolitiikka) opinnot.

Filosofian oppiaineen ainejärjestö Mephisto odottaa jo innolla Sinua osaksi yliopistoyhteisöämme. Tule rakentamaan itsellesi ja maailmalle parempaa tulevaisuutta (sekä viettämään elämäsi parhaat vuodet) meidän kanssamme. Amica veritas.

Lisätietoa: https://www.jyu.fi/hytk/fi/laitokset/yfi/opiskelijavalinta

[…] menetelmä, jonka avulla voimme uskottavien käsitysten pohjalta muodostaa päätelmiä kaikista esitetyistä ongelmista ja välttää sanomasta mitään ristiriitaista, kun itse joudumme puolustamaan jotakin kantaa.  – Aristoteles (Topiikka, 1. kirja)

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s