FILOSOFIAN AINEOPISKELIJOIDEN KIRJOITUSKILPAILU

Mephisto kutsuu kaikki Suomen filosofian opiskelijat mukaan kansalliseen kirjoituskilpailuun! Luvassa mainetta, materiaa ja älyllisiä haasteita.

Mitä käsitys ihmisyydestä paljastaa? Jotkut ajattelijat ovat halunneet löytää ihmisyyden määritelmän voidakseen nähdä ihmisyyden muutoksen suunnan. Voidaan ajatella, että käsitys
ihmisyydestä voi toimia tavoitteiden tai tulevien näkymien pohjana ja mahdollisesti jopa ohjata ihmiskunnan muutosta. Mitä jos ihmisyyden muutos onkin harhakuvitelma, saman ihmisluonnon toistuvaa ilmentymistä vain erilaisin välinein ja keinoin? Entä kuuluuko ihmisyyden muutokseen myös ihmisyyden varjopuolet? Tulisiko ihmisyyden muutosta lähestyä ihmisyyden vastakohtien ja vääristymien kautta?
Ihmisyyden muutoksesta tai pysyvyydestä kirjoitat nyt sinä. Mitä
näet, kun katsot ihmistä, tulevaa?

Filosofian aineopiskelijoiden kirjoituskilpailu (FAKK) on kaikille Suomen yliopistoissa filosofiaa pääaineenaan opiskeleville tarkoitettu kirjoituskilpailu. Jokainen osanottaja voi osallistua yhdellä tekstillä. Kilpailun aiheena on ”Minne menet ihmisyys?”. Tekstin tyyli on filosofinen essee. Kilpailuaika on 11.4. – 31.7.2016

Kilpailun järjestää Jyväskylän yliopiston filosofian oppiaineen ainejärjestö Mephisto ry Jyväskylän yliopiston Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitoksen, niin & näin:in ja Tutkijaliiton tuella.

Voittajat valitsee filosofian opiskelijoista, opettajista ja tutkijoista koostuva nelihenkinen tuomaristo. niin & näin -aikakauslehti julkaisee ansioituneimmat tekstit numerossaan 4/2016. Lisäksi parhaat kirjoittajat palkitaan niin & näin:in ja Tutkijaliiton lahjoittamin kirjapalkinnoin. Voittajat julistetaan syksyllä 2016.

Kilpailun säännöt ja lisätietoa: fakk2016.wordpress.com

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s